By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. Read our privacy policy

Job vacancies at Diakonia

MÄNNISKOR SOM FÖRÄNDRAR VÄRLDEN

Sedan 1966 arbetar Diakonia för en rättvis, jämlik och hållbar framtid. Tillsammans med människor runt om i världen skapar vi smarta och hållbara lösningar på världens stora problem. Vi arbetar för en värld utan våld, förtryck och fattigdom.

På många sätt är världen en bättre plats än när Diakonia grundades. Men samtidigt ser vi oroande tecken på att den utveckling vi kämpat för hotas. Motståndet mot jämställdhet ökar, demokratier blir diktaturer och klimatkrisen är ett faktum. Världens problem är svåra. Så, för att skapa förändring som håller, måste vi vara smarta. Det är här Diakonia kommer in.

Vi är sprungna ur kristendomens kamp för rättvisa, och vi står stadigt på den grunden när vi kämpar för alla människors lika värde. Vi tror tveklöst på människors kraft att skapa positiv förändring. När vi går tillsammans, kan vi förändra världen. Vi vet att det går, vi har gjort det i över 50 år.

Organisation

Diakonia är en svensk ideell organisation som finns på plats i 26 länder. Vi analyserar, och anpassar lösningen beroende på var vi är och vad vi förändrar.

Våra huvudmän är Svenska Alliansmissionen och Equmeniakyrkan.